How fickle my heart and how woozy my eyes

Är lättad över att inte ha regnat bort då det öst ner hela dagen. Ikväll bjuder min fina Karin på födelsedags middag så om en timme beger jag mig dit. Har saknat mina bästa grillkrydde-homies <3

Clean your dirty wounds

Idag har jag spelat in radio för första gången i mitt liv, blivit förbannad på äckliga swedbank och sprungit i trappor. Och just nu lyssnar jag på finastefinaste Urban cone.
Over and out eller nåt.

Var ju faktiskt mörkmörkmörk brunhårig för ett år sen. random inlägg.

There's no time for us

perfektion i dess renaste och finaste form

If you fall hard, I fall harder

trippar runt på tå
kan falla vilken sekund nu
stå stilla eller gå
Det måste vara du

Du måste alltid aldrig sluta gå

Känner mig lite som Alice bland blommorna

Boken om böcker

Bästa grejen. Så fort jag har läst ut en bok så skriver jag om den i den här lilla orange saken. Det roliga är att jag har haft den i säkert 5 år så jag kan se hur jag var som tio åring i mitt skrivspråk och tankebanor. Det är hur kul som helst! Vet dock inte vart dom går att få tag i. Det här var den sista i butiken när jag köpte den och jag har inte sett något liknande någonstans. Sen ska man nog vara läsgalen om man ska skaffa en bokbok.
Den senaste jag skrev om, Tisdagarna med Morrie av Mitch Albom. Såsåså himla bra och läs den nu.
Detta var då -08. Jag gick i sexan. Kommer ihåg att jag var trött i skolan under den här tiden för jag satt uppe till halv fyra om natten och bara läste. För det här är en av dom finaste och bästa böcker jag vet. (Sen är den jättegammal så pärmen nästan faller ihop)
Min lilla darling, kommer titta tillbaka när jag är gammal och le åt ungdomens tankar.
 

Lilla stjärna

Lyssnar på håkan och läser Lilla stjärna. Den är rå, brutal och skrämmande vacker på samma gång. Jag blir helt fascinerad av att en människa kan beskriva ett mord så lättsinnigt och få det att bli vackert, nästan kärleksfullt. Ett kärleksfullt mord, kan ni tänka er det? Samma författare (Johan Ajvide Lindqvist) som skrivit Låt den rätte komma in.

6e försöket gillt

Nu påbörjar jag mitt 6e inlägg den här veckan. Har verkligen försökt på inspiration och lust ( OCH TID ) till att blogga men ingetdera finns. Nu, ska jag iväg ikväll igen och det kommer bli så himla bra. Skriver inte mer med risk för att avbrytas och inte kunna publicera det här heller.
Idag åt jag världens godaste sparrissoppa. Tänka sig, jag som inte ens tycker om sparris.

La vie est belle

Fattar inte vad jag gör i Sverige

När det blir varma sommardagar

IDAG BOKAR JAG MIN RESA TILL PARIS AAAAAHHHHH!!!!
Och det är väl ungefär det största som händer idag. Hade världens mysigaste kväll igår, dock har jag inga bilder eftersom jag tar OS-guld (nu var jag fyndig och relevant vavvava) i att inte använda kameran. Batman leverade och jag satt på helspänn i två timmar och 45 minuter.

Och föressten.. att gå genom ett regningt söder med bästa birgette bardot och Coeur de pirate i lurarna är det finaste som har hänt mig på länge tror jag.
Världens bästa killar på världens bästa Ängsholmen

Vad gör du just nu?

Jag lyssnar på finaste sommarpratet av Elsa Billgren. Fyfan vad hon är bra och cool och fantastisk och inspirerande. sen kollar jag lite halvt på nån halvintressant fotbollsmatch som pappa stirrar stint i.

RSS 2.0