Try to see the colors of our generation

Sitter och kollar på den hemlige miljonären och skissar lite. Ett resultat är den nya headern. Den känns som mer jag på något sätt. (Tryck på F5 för att uppdatera om ni inte ser någon skillnad)

Somebody that I used to know

Hej!
Har nyss varit ute på världens mysigaste promenad i vårsolen med fin musik i dom vita små lurarna. Mår alltid så himla bra efter en skön powerwalk. Ikväll ska jag vara lite barnvakt, plugga matte och packa. Ska till mamma imorn och stannar där tills på fredag. Mysigt värre. Nej, nu ska jag läsa klart hungerspelen.
bilden är från min andra riktiga fotodag med Erika för ungefär två år sen.


Mötet med oss blir en blodig vendetta

Klockan är snart halv sju och hade det varit vanlig skoldag hade jag gått upp ungefär nu. Men jag har ju sportlov (thank god for that) så jag ligger och lyssnar på Norlie & KKV och kan inte sova.
Pussar och kramar.

Bilder från gårdagen när jag gick långpromenad i solen genom Stockholm


Min första gif, wohoo

En gif säger mer än tusen ord, eller?

Vi kommer alltid ha Paris

Sitter och drömmer om ett vårigt Paris. Skulle göra vad som helst för en biljett dit. Tänk att strosa längs champs elyssé med höga, färgglada klackar med en vaniljlatte i handen. Att sitta på ett litet cafe och äta en macaron. Att shoppa i butiker som man inte hittar någon annan stans. Att få bara leva livet.




eftersom jag aldrig varit i Paris så får ni några o-orginella weheartitbilder

Angelica sätter det

Angelica Blick är nog den enda människan i hela världen som kan gå ut i mjukisbyxor och fortfarande vara likså förbannat snygg. Hörde jag avundsjuk någon?


Det är det här jag lever för


Att kunna känna meningen med tystnaden




DEN HÄR MORGONEN;

HAR JAG;
* kollat tumblr,
* dansat (like a retard) framför spegeln,
* sjungit med till kärlekens matadorer av den svenska björnstammen med hes röst, kollat på lyxfällan,
* kommit på att det är svårt att sjunga och skriva samtidigt ( DET GÅR INTE! ) ,
* suttit i den varma solen av mitt fönster.

Vad har ni gjort?

Ikväll händer det

Jag har aldrig varit såhär peppad på fest förut. Hela min kropp bara vibrerar av danslust! Åååååh, vad jag längtar!!
ikväll ses vi grabbar!


ACNE

Kan fortfarande inte fatta det. Jag är fortfarande i extas. Jag måste berätta.

Idag efter skolan skulle jag åka och hämta en påse på söder åt en släkting. Så efter att ha irrat runt på söder och hittat butiken där påsen fanns så var det så fint väder så det vore en skam att bara åka hem direkt. Så jag tog min väska och min påse och gick runt där på södermalm och bara njöt. 
Gick in i flera små secondhand butiker. Dom finns överallt. Runt varje hörn. För en secondhandlover som jag så är det här himlen.

Efter ett tag när jag bestämde mig att det nästan var dags och gå hem så gick jag förbi ett stort glasfönster med helt underbara kläder inuti. Jag tänkte att det var ännu en secondhand affär, så jag tänkte att jag kanske kommer ut härifrån med en kasse i handen. När jag kommer in och börjar "bläddra" bland kläderna så inser jag att tagen ACNE återkommer. På varenda plagg. Först trodde jag bara att den här butiken hade ovanligt många ACNE-kläder. Sen insåg jag vad det var för butik jag hade sett. Jag befann mig, helt omedvetet, i ACNE studios på söder i stockholm. Jag slutade andas. Jag blinkade flera gånger. Jag trodde jag drömde.

Jag återfår sinnet när en av expediterna säger "tjena, hur är läget?". Jag mumlar fram ett "bra tack". Jag börjar titta runt och inser att det här är kärlek i textilform. Jag provar en helt underbar klänning som jag har bestämt att jag ska ha på balen. Jag måste bara spara pengar först.

Senare när jag motvilligt lämnar tillbaka klänningen och ska gå ut ur butiken och hem. Då ser jag den. Mina drömmars klänning. Jag har sett den på catwalken, i ELLE och nu här. Mitt framför ögonen på mig. Jag vänder på klacken och går tillbaka in och ber att få prova den. Och den är helt.jävla.underbar. Det vackraste jag sett. Ord kan inte beskriva mina känslor för det här plagget. Det är helt otroligt. Jag kände mig som ett barn som precis vaknat på sin födelsedag. Jag älskar den där klänningen.


Mobilbilderna gör inte klänningen rättvisa alls. Kvaliteten på bilderna är en skam för klänningen. Ni måste se den för att förstå.

Somebody that I used to know

Det här kan nog vara något av det vackraste jag hört på länge. Och jag lyssnar på mycket vacker musik.


finaste johnny <3

IDAG; haft oförberett prov, äcklats över skolmaten och planerat lördagens festligheter! SÅ.JÄVLA.TAGGAD
NU; Kolla chocolat, för att den är fin.


Det var säkert längre än

Sitter med bena i kors på golvet i vardagsrummet. Har kopplat in datorn till dom feta högtalarna i huset. Så Veronica Maggios röst gör mig sällskap i min ensamhet här hemma. NU; fortsätta städa!

I sommar ska jag ha Lindas ögon, Lindas smink, Lindas hår och Angelicas kläder. SÅ NI VET

Make me your stereo

Brukar inte lägga ut dagens låt (tycker det är ganska B faktiskt..) Men idag gör jag ett undantag. För den här låten, känslan i den, passar såsåså bra in på min dag.

BIG BROTHER

Ikväll är det jag, mina tacochips och big brother
OVER AND OUT 


och ibland dammas kameran av och får leka

Resultatet brukar sluta i något sånt här

Nu förstår jag varför folk brukar säga att mina ögon är läskiga. Hade själv problem att redigera bilden när dom där globerna stirrade på mig...


Skruvar och konstiga manualer

Är helt slut i kroppen efter att ha varit på benen sen klockan 9 imorse. Igårkväll åkte jag till min vän Filippa och vi hade melodifestival/Sex and the city mys. Vi somnade ungefär vid 3. Sen upp vid halv nio (hon skulle iväg). Efter det drog jag och familjen iväg till Ikea där jag införskaffade massa fint.
Bilder på hur rummet ser ut nu



Truth be told i miss you, and truth be told im lying

Tänker inte förklara mer än att jag känner såhär just precis nu.
Tumblr_lzevkxdpqa1qikuw5o1_500_large

Top model 14

Sitter bänkad framför top model och känner på mig att helgen kommer bli rätt bra. Gick åt helvete på provet men vad gör det om hundra år? Nej, har inget mer på hjärtat så vi hörs lite senare, pusss

Pink perfect dream

Lyssnar på fin musik, dreglar över ACNEs kläder, drömmer om framtiden och vill vara en bättre version av mig själv.
Känner att jag blivit plågsamt ärlig i bloggen på sistone. Negativt? Positivt?

En rosa dröm, åhåhåh vad jag vill ha den här på skolbalen nu i vår. Om någon, vem som
 kunde skänka 9454 kronor till mig skulle jag inte klaga. Inte det minsta. Inte alls.

negativ tjej hej..


Tänker inte förklara mer om dagen, tycker Samantha sköter det rätt bra.
Ha det bättre än bäst i kungsberget och nu ska jag återgå till min deppdvala.

En av tidernas största stjärna

Igår gick vår älskade Whitney Houston bort. Jag kan fortfarande inte tro det. Helt overkligt. Döden är konstig. Dom personer man älskar mest bara tas ifrån en. Jag kan inte smälta det. Hon var/är helt underbar.
Himlen fick tillbaka en av sina finaste änglar


Frisör - St Eriks gymnasium

Ska lämna in min gymnasieansökan idag och jag är 100% nöjd. Mina närmaste tre år ska jag spendera som frisör på världens bästa skola. Efter mycket velande fram och tillbaka så har jag nu äntligen bestämt mig. Skönt som fan rent ut sagt!


Espresso house

Sitter i världens skönaste fåtölj på ett fik någonstans mellan st.eriksplan och Karlberg station. Har trevligt sällskap, varm choklad i magen och myshumör. Hoppas ni har det lika bra som jag kompisar <3


I see it in your eyes, youre listening

IDAG; Frysit sönder när vi spelade bandy med klassen, värmt upp mitt inre med chailatte, letat födelsedagspresent till far utan resultat, gått promenad i kylan.
NU; Laga mat till mig och syrran

Känner att det blivit mycket ego bilder på sistone???

Jag hatar dig så mycket att jag älskar dig

Sitter på en färgklotttad bänk i skolan medan Håkan sjunger visdomsord till mig. Ska spela bandy sen i 16- grader. Försök hitta nåt rätt i den meningen ni!


Myskväll

Ligger under min mjuka filt och kollar på tunnelbanan. Som förövrigt är en fet flopp till program. Spenderade en timme eller två i badkaret med hungerspelen, är helt fast!


Varför pratar vi ens?

Ett sjukt snabbt HEJ! Dagen bjuder på musik, dans och det första nationella provet i svenska. WOOP WOOP! Nej, nu måste jag dra om jag ska hinna med bussen och så min lärare inte skinnflår mig om jag kommer sent.

LATER :*

1,5 minut sen (i skrivande stund) ungefär


Solig dag i staden

Drog in till stan med fina Filippa idag. Fick med mig en påse kärlek hem i shortsform. helt.jävla.underbara. Visar i ett senare inlägg.



Fina fina du


Toxicity

dunkar system of a down. och älskar att rockersidan av mig har kommit fram. Jag har kommit på en sak, jag spenderar waaay to much time med att tänka på vad andra gör, hur dom blir och hur jag blir som dom. Jag lägger upp planer i mitt huvud för jag ska bli som dom. Men jag glömmer planen om hur jag ska bli? och det måste väl ändå vara det viktigaste eller?

för att du är så bra

cry him a river

Mår skit på insidan. Så nu ska jag kolla på weheartit och sluta vara så jävla rädd. rädd för att göra fel.

5209736655_e1506d84cc_large


Doesn't that sound familiar?

TJA KOMPISAR!
Nyss slängt mig i soffan efter en av dom lugnaste dagarna på hela skolåret. Lyssnade på redovisningar på bilden, sov mig igenom en håltimme (på två timmar) och lökade gärnet på idrotten. Slutade runt tolv och gick då med min flickor (+ Alexander) och käkade en oljig pizza. Jag kämpade för att få färsk ruccola sallad på men fick bara en sur blick till svar...



två mobilbilder från dagen
instagram: amandakkarlsson
twitter: laprox

I will never say never

Trodde aldrig (ALDRIG) att jag skulle yttra dessa ord. Men i mina hörlurar just nu spelas Justin bieber. Och jag gillar det jag hör. Gillar skarpt, och mer och mer för varje låt jag lyssnar på hehe.


Cross the christmas sky with your light

Hoppas att ni ser en liten förändring? Gör ni inte det kan ni ju alltid trycka på den fiffiga knappen F5 som sitter ungefär rakt över fyran.

Take my affection darling

Tycker bloggen är asful för att uttrycka mig fult. Så en förändring, grov sådan, är att vänta ikväll. Annars då? Nyss hämtat syrran och ska snart laga lite käk till henne och mig. Ikväll är det nya avsnittet av Once upon a time. TAGGATAGGA!
obs; gillar att jag råtaggar tvserier (hej forever alone)

random inlägg förtjänar random bild

RSS 2.0