Music test.

Pick 10 artists that you love before reading the questions.

1. Bring me the horizon
2. Asking Alexandria
3. Silverstein
4. Rise Against
5. All time low
6. Falling in reverse
7. A day to remember
8. Enter shikari
9. Mayday parade
10. Adept

What was the first song you ever heard by 6?
Falling in reverse - The drug in me is you

What is your favourite song of 8?
Enter shikari - måste välja Juggernauts

What kind of impact has 1 left on your life?
Åh, ska jag förklara detta? BMTH har förändrat min syn på livet, på musik. Oliver sykes röst får mig att rysa och texterna är som den finaste poesi. Sen jag började lyssna på dom har det inte gått en dag utan att jag hört en låt med dom.

What are your favourite lyrics of 5?
HAHAHAHAH som att jag kan välja en från All time low? really?

How many times have you seen 4 live?
Rise against, två gånger! Första gången var det med Victoria och helt magiskt, åh var i extas efteråt. Andra gången var med Carin och på den konserten träffade jag en person som förändrat och påverkat lite för mycket av mig än vad han borde få ha gjort. Men den var helt underfuckingbart ändå!!

What is your favourite song by 7?
ADTR - All i want (acoustic)

Is there any song by 3 that makes you sad?
Silverstein - replace you. Minnena till den gör lite ont i bröstkorgen.

What is your favourite song by 9?
Mayday Parade - Miserable at best

When did you first get into 2?
Asking Alexandria - två dagar sen typ, är helt fast i deras musik.

How did you get into 3?
Silverstein - Skulle på en konsert och kände att jag behövde lyssna in mig lite. Lyssnade sönder My heroine, hade en fin konsert och upptäckte där fler låtar med dom och nu är dom varje dag i mina hörlurar.

What is your favourite song by 4?
Rise against - Swing life away eller Prayer of the refugee. Fast Architects är ju jävligt bra med...

What is a good memory concerning 10?
Adept - Moshade helt skräckslagen till det här bandet första gången i sjuan. Hade aldrig hört utrycket moshpit och blev inputtad. Resten kan ni räkna ut själva..

What is a good memory concerning 2?
När jag skrek "YOU NEED A DOCTOR BABY? YOU SCARED?" över typ hela huset.

What is your favorite song of 1?
BMTH - men tjena mittbena att jag kan välja en. Dont go är superduperfin, alligator blood är underbar, written in blodd, chelsea smile, it never ends, diamonds arent forever osv osv.. Kan inte välja, omöjligt

!


Jag vill vara fri från mig själv

Nu vill jag sova, glömma och vakna på nytt ♥

I bite my tounge so you dont hear me

Jag vill ha uppklippt, snelugg och va sådär emocool som vissa människor är. Jag är inte deprimerad eller nåt. Jag mår inte dåligt i själen. Jag skär mig inte och har inte självmordstankar. Min musiksmak är det jag gillar bäst med mig själv, den är flawless. Jag lever för konserter, för råa moshpits, för öronbedövande musik, för att andas samma luft som ens idoler. Det är det jag lever för, att veta att jag har flera konserter inbokade i den närmsta tiden gör mig så lycklig att ni fattar inte. Ni fattar inte känslan om ni inte varit där. Det är obeskrivligt.

älskling<3

asdfghjklölsdfgh

Kan ni förstå att dessa två pojkar finns i samma video? Det blir lite för mycket då..

Sexighet overload x_x

Prom shoes

Köpte mina finafinafina balskor idag och jag vill ha den 7e juni nu direkt. Allt är fixat inför den stora kvällen och nu ska det bara ske också.



Förlåt för shitbild men min kamera ville helt enkelt inte som jag idag.

One more nail in the coffin, one more foot in the grave

Jag skulle kunna spamma hela bloggen med videos på mitt kära bring me the horizon, men jag tycker Oli's blick i den här säger det mesta.

För att liksom understryka hur mycket jag älskar det här bandet, så kan jag säga att Oli är snygg även när han håller i sina guts. Skulle Justin bieber va så sexig då?

Hjärtansfröjd åt hjärtans fröjd

Ni vet när man får en svenskabok precis i slutet av terminen som man ska läsa ut över helgen? Ni vet känslan, sucken, orken som inte finns. Precis så var det för mig i fredags. Jag ock min kompis skrattade mest och sa i stort sett aldrig livet.

Men på tåget mot farmor och farfar i fredags kväll gav jag den en chans. Mest för betygen till en början, men det var bara i början. För helvetejävlafanshitbananaochallastarkaordsomfinns vad fin och bra den här boken var. Den berörde mig ända in i hjärteroten och den är så igenkännande, så ren och ärlig på samma gång.
Har ni inte fått den av er svenskalärare, läs den ändå!





Försenade fjällen foton

Här kommer äntligen drösen med fjällenkort, det var ju superlängesen jag var där men har helt enkelt glömt ladda upp bilderna här, skäms nästan lite.

Världens gosigaste lilla Silje

Tänk alla hjärtan hon kommer förföra med den blicken

Den ville bara inte vända sig. Men vi åt supergod hemmagjord pannacotta också.

Jag fick chansen att leka frisör, varje kväll.

Jag busade med syster.

Och på vår långa (112 mil) resa hem stannade vi till i Umeå för lite fika och en övernattning hos min fina nästan-mormor. Fast hon är precis lika gullig och fantastisk som vilken mormor som helst.

Och mellan allt det här hanns det även med pudersnöåkning, Solande i backen, Utsikt över berg som petar himlen i arslet, Skakande ben av utmattning och en massa mys.

Tävlar hos Lieeya

Är med i en liten rolig täving hos illustrationsbloggen Lieeya, man har chans att vinna egendesignade vykort och jag tyckte dom var superfina så jag är självklart med.
Vill du också vinna? Gå in här Och följ bara dom små riktlinjerna.

Puss och kram på er ♥


answers were so crystal clear


Art is my soul


Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt

Glider runt i skolan, tre veckor kvar nu bara innan jag säger tack och hej grundskolan. Kan inte fatta, tre veckor är ju ingenting? Spenderar varenda minut (som jag inte har lektioner) ute på fotbollsplanen med världens finaste vänner där vi skrattar, brottas, solar och pratar. åhåhåh så jävla fina dom är!

Just nu taggar jag för den tredje konserten på fyra dagar, jag bor seriöst på gröna lund nu för tiden. Om en sekund ska jag hoppa in i duschen och sen hämta lillasyster. SLEEP IS FOR THE WEAK.


Vi har blåa och stökiga skåp i vår skola.

kryper tätt intill, som att hon skulle försvinna då.

Ikväll ska jag berätta för honom att jag saknar honom. inget annat. bara det.
tack & hej.

MAKE UP, SHAPE UP, BREAK UP

Kärat ner mig i System of a down totalt. Åh så jävla bra. Sitter i mina egendesignade shorts och tänker på vad jag ska göra sista kvällen av den här långhelgen. Skola imorn, sista rejäla veckan innan betygen sätts och jag partar sista delen av högstadiet. Som jag längtat. Och snart är sommaren här. Och jag har solat massamassa idag.
Tjena mittbena vad osammanhängade inlägg.


Allt som var på riktigt känns på låtsas nu.

Jag har den underbara förmågan att lägga känslorna precis under ytan. Precis så att jag bli sur, vresig, känslokall och jobbig. lättirriterad? ostabil vore ett bättre ord. Om jag visade allt jag kände skulle jag ligga på marken och skaka av ångest. För jag vet inte, folk frågar "hur går det med han den där killen?" Jag svarar jag vet inte. För jag vet inte. Jag ska inte säga att han var allt för då ljuger jag nästan. Och jag kan inte ljuga. Men han var mycket, jävligt mycket alldeles för mycket för att jag skulle klara mig utan honom. Jag saknar honom. så.jävla.mycket.
men tror ni han vet om något om det här? haha, dont be silly. Han kommer aldrig få veta.
Han kommer gå vidare och hitta en bättre, finare, modigare, snyggare prinsessa. Jag då? Vad kommer jag hitta? Ingen som honom. Han var så mycket. Han är så mycket. Fan.


I bite my tounge so you dont hear me

Mysigaste lördagen på länge. Överasskade bästis med en spontanvisit till hennes place. Sen drog vi till Sollentuna för att åka med bussen hem till mig. Hittade en underbar aprikosfärgad klänning som kommer få hänga på min kropp den 12 juni när jag slutar grundskolan. Shitmama, mindre än en månad kvar? Var tog tiden vägen liksom?

Här hemma la vi oss på terassen i ett tappert försök att bli brunare, lite resultat (YAY!!). Sen rensade jag ut i min garderob och hon fick med sig lite fina saker hem från mig. Och nu, efter lite grillat, står städning och lördagsmys med familjen på schemat.


hon är så fin

Get free or die tryi'n

Är sjukt trött på mänskligheten, hur blev världen såhär?

Jag vill rymma iväg till min drömvärld. Där allt är bra. Där krig, svek och lögner inte existerar. Där alla kan le, och alla kan va lyckliga. Jag vill inte leva i den här världen som den ser ut nu. Med människor som kan mörda människor utan att ens blinka. Vi är så vana vid dödsfall i tidningarna att våra sinnen blivit avtrubbade. Men hur kan man någonsin vänja sig vid döden? Hur kan det vara tillåtet att vara såhär?
Människor hatar andra människor. Människor dödar andra människor. Människor dödar vår jord, vår plats i universum. Den platsen och livet vi blivit tilldelade, det dödar vi.

Det är så sjukt så det går knappt att tänka på.


Forever within my heart

Här var det tyst som i graven. Iallafall har jag under dom två senaste dagarna klarat av en konsert, ett nationellt prov, en misslyckad redovisning och solande på terassen. Men ni får bara bilder (som jag inte har tagit) Från Dead by april i torsdags.



Det ösregnade, jag hade öppen skinnjacka och vi moshade i vattenpölar. YOLO



I'm the kind of person to take it personal

Är så himla galet less på skolan. Har nog aldrig varit så skoltrött som jag är nu. Känns som jag inte lär mig någonting och jag går till skolan för vännerna, ingen annan anledning ärligt talat. Känns hemskt att säga så men så är det. Det är tanken på sommaren och hur aasdfghjkkl bra den kommer bli. Helt sjukt, kan inte tiden bara gå liite liite fortare? Är det för mycket begärt?

nån gång i sjuan. eller åttan, minns inte riktigt.


elva-frågor-utmaningen

Blev utmanad av Fatima i den roligaste bloggrejen som går runt just nu. Den går ut på att man svarar på dom elva frågor man fått, man utmanar elva nya personer, och ger dom elva frågor.

1. Om ni fick leva en låt, vilken skulle det vara?
Oj, beror lite på humör. Idag har det varit en blanding av Party Rock Anthem när man dansar fram på gatorna och känner sig på toppen av världen. För att senare bryta ihop totalt och gråta på pendeltåget till Kärlek är ett brev skickat tusen gånger av världens finaste Håkan hellström.
 
2. Vad är din absolut största & högsta dröm?
Att få bo i Paris, kunna cykla till jobbet en aprilmorgon under körsbärsblommen. Köpa några macarons till mitt morgonte och planera dagen i minsta detalj.

3. Beskriv hur du vill inreda din alldeles egna första lägenhet.
Haha oj, här behövs tid, men det är sånt nätter som denna är till för.
Den ska vara liten, med en svart metallsäng och färgglada kuddar. En garderob fast med så mycket kläder och skor att det liksom ligger utspritt över hela lägenheten i provisoriska lådor, hyllor och boxar.
 
Ett mysigt kök med ett stort fönster som är fyllt med blommor. Ett gammalt köksbord jag hittat på en loppis med några stolar. I Vardagsrummet finns ett giganstiskt fönster som man kan sitta i och se ut över stockholm i. Det finns ingen soffa, för det får inte plats i min lilla etta, sängen är soffan liksom. Högtalare som spelar Bo kaspers orkester. Det står lite ljus och tekoppar här och var. Taket är vitt och väggarna är fyllda med tavlor. I ett hörn står ett staffli som är kladdigt av färg.
Jag skulle kunna hålla på hela natten. Jag gör ett separat inlägg med bilder om det här. det var roligt.

4. Vem skulle du byta garderob med?
Flora. Utan tvekan.

5. Beskriv ditt drömbröllop.
Jag har en axelbandslös klänning med massa fluff. Den är enkel, men stor. Som en blandning av Wera Wang klänningen i Bröllopsduellen och Vivienne westwood klänningen i SATC. Jag gifter mig i ett slott, som bara andas historia och med marmortrappor och torn. Fast jag gifter mig inte i själva slottet. Själva vigseln sker utanför, i den blomstrande trädgården. Det är i slutet av maj och alla människor jag älskar sitter i stolarna och ser på när vi svär varandra evig kärlek. Jag har lockar i håret och ser ut som en prinsessa som förtjänar allt gott här i världen. Han håller min hand under hela vigseln och jag är den lyckligaste människan som andas. Jag lyssnar bara lite halvt på vad prästen säger, för jag är för uppslukad av ögonblicket. Sådär uppslukad och borta som bara jag kan bli.

6. Vilka länder i varje kontinent vill du besöka?
Asien: Indien
Sydamerika: Peru
Nordamerika: USA
Europa: Frankrike
Afrika: Sydafrika
Oceanien: New Zeeland

7. Vilken är din sämsta vana?
Jag gör saker större än vad dom är, och jag gör det med allt. Och det tar min energi när jag borde lägga den på viktigare saker.

8. Vad älskar du med dig själv?
Att jag kan få människor att le väldigt lätt.
 
9. Hur är & ser den perfekta pojk/flickvännen ut i dina ögon?

Som honom. Precis som honom.

10. Vilken kärlek tycker du är vackrast att läsa om i böcker?
Kärleken när personen har gått igenom så mycket, och verkligen förtjänar den där fina kärleken han/hon får. Att man får den där "ååååh aaw" känslan. Fattar ni?

11. Vilka 3 saker på din inköpslista ligger allra längst upp?
Balklänning
Oversize jeansjacka
Ny mascara (hehe)

Jag utmanar:
Safa, Elin, Emma, ElinMikaela, Mathilda, Ebba, Ellen, Nathalie, Erica, Erika

1. Om du fick vara en kändis för en dag, vem och varför?
2. Besriv den perfekta dagen, från att du vaknar till att ögonen sluts.
3. Favoritfilm och varför?
4. Om du fick gå i ett enda klädesplagg resten av livet, vilket?
5. Om du hade chansen att födas om på nytt i ett annat århundrade, vilket skulle det vara?
6. Strandsemester eller skidresa?
7. Om du hade chansen att få en miljon kronor, men priset var att en främling fick lida, skulle du ta miljonen?
8. Vem skulle du aldrig kunna leva utan?
9. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
10. Är du nöjd med ditt utseende, om inte vad skulle du vilja ändra?
11. Höst eller vår?

Everyday I'm Shufflin'

Gårdagen var helt magisk. Först att vänta i fleraflera timmar på att LMFAO ska entra scenen och börja ösa. Folk började resa på sig ca två timmar innan vilket gjorde att vi fick stå och gunga fram och tillbaka redan innan. För folk visste inte hur man kunde stå still. Sen kom dom. Och fyfanihelvete vilket drag det var. Dansade non stop från första "yeeaaaah baby". Dom var helt otroliga. Jag tror aldrig jag har dansat, skrikit eller varit så bubblande lycklig som igår.

Efteråt drack vi vatten, dansade och sjöng lite till Wavin' flag på något språk som jag inte känner igen. Vi kände inte för att trängas på dom överfulla spårvagnarna helller när vi skulle gå hem. Så vi gick. Från Gröna lund till Kungsträdgården. Jag hade ingen aning om var klockan var och min mobil hade inget batteri. Men jag gick runt med Stockholms största leende på läpparna och skrattade i varje ord jag sa. Den där promenaden var den finaste jag gått i hela mitt liv. Oslagbar.

Jag trodde inte kvällen kunde bli bättre. Men så kommer vi fram till Kungsan, och där finns den magiska körsbärsblommen. Upplyst av en enda gatlykta under den den becksvarta Stockholmshimlen. Ni vet sånt där man ser på film? Ni vet så man måste gnugga sig i ögonen för att tro att det är sant? Fast jag kunde inte gnugga, jag bara sprang fram och snurrade runt som en prinsessa under det rosa taket av blommor. Det var så.jäkla.fint.

Vi var hugriga. Så vi sätter oss på McDonalds. Klockan är runt halv elva tror jag. Jag träffar en saknad vän som hoppar upp i min famn. Jag inser hur trött jag är, men jag vill inte hem. Vill liksom inte att kvällen ska ta slut än.




en liten lista

9 saker jag tycker om:
Mina vänner
Att mysa i en park med fina människor
Min familj
Konserter
Sommarkvällar
Böcker
Min musiksmak
Blommor
Träd som blir gröna

8 saker jag tycker mindre om:
Obehagliga känslor
Prestationsångest
Känslan av att inte räcka till
Kallhet, heter det ens så? När saker är kallt. Älskar värme.
Att jag inte är superbra på något, bara halvbra på mycket.
Motivationsbrist
Dammiga golv
Kallt te

7 saker jag vill göra i framtiden:
Resa coast to coast i USA
Åka till Peace&Love
Vara sådär fantastiskt fin och inspirerande som vissa människor
Jobba som stylist
Äga en riktigt superduperfin klänning, som man blir alldeles varm av att bara titta på.
Inreda min etta på Kungsholmen
Skaffa familj

6 saker jag ser fram emot:
LMFAO imorgon kväll (<3<3<3<3)
Hela den här sommaren
Att börja gymnasiet
Skolavslutningen
Att ha en vältränad, snygg kropp.

5 dösnygga män:
Oliver sykes
Alex Gaskarth
Ryan Gosling
Johnny depp
Leonardo DiCaprio
4 saker jag är rädd för:
myror, är livrädd, har fobi för dom små äcklen.
att dom jag älskar lämnar mig
Att vara ensam
mörker

3 ord som beskriver mig:
Skulle säga pratglad, tankspridd och skrattig
2 böcker jag tycker om:
Maos siste dansare av Li Cunxin
DARLAH - 172 timmar till månen av Johan Harland
1 bra låt:
Elle me dit av MIKA

Adieu

Ute är himlen sådär underbart klarblå och jag börjar äntligen komma tillbaka till livet. Jag har legat med en retsam hosta, migrän och allmänt nere i sisådär 4 dagar. Så nu har jag bestämt mig att det får vara nog och att jag ska bli frisk. Jag har ju trots allt LMFAO inbokat på fredagkväll och det tänker jag inte missa för allt i hela världen. Nu ska jag sätta mig ute i solen under ett paraply med en fin bok och lite mysig musik.

So long my friends

och visst blir man helt hjärtrusig av den här filuren?


RSS 2.0