Midnight in Paris

Drömmer om en gammal lägenhet i centrala Paris, nån gång på 50-60 talet. Utanför hörs regnets stilla smattrande mot rutorna. Tekoppen värmer min hand mot den kyliga höstluften utanför. Jag tänker bara sitta här inne hela dagen tills regnet tillslut drar med sig solen ner. På den gamla diskbänken står två glas och en assiett. Men det tar jag tag i sen.
Nu tänker jag bara lyssna på regnets toner.

Can you lie next to her, and give her your heart

Har inte riktigt smält att jag ska på peace and love än. Det går inte in. Mumford and sons, regina spektor, enter shikari, rise against, magnus uggla, den svenska björnstammen är bara några av alla jag ska se. ÅH JAG FATTAR DET BARA INTE. Och för att göra den ännu mer drömlikt, jag vann biljetten i en tävling på facebook. Åh jag fattar det inte jagfattardetinte!!


its hard to forget someone who gave you so much to remember

åkt båt gått långa promenader mitt i natten saknat carin som är i fucking london ätit mat ätit mera mat fikat pussat på morfar kramat på mormor drömt om att vara en ballerina lyssnat på tchaikovsky i massor spelat kubb dansat runt midsommarstången sovit hej.

Där har ni fredag och framåt i mitt liv. Nu ska vi äta äppelpaj. tjoflöjt!


trying to build a prison

lyssnar på system of a down med nackont och samlar lite kraft för att packa. Drar till goa götet imorn över dagen för att sedan styra färden vidare mot mitt älskade hultsfred. Åh som jag har saknat det stället. Och människorna, finns inte ord!

såhär ball var jag i åttan
Var på Machine head igår och resultatet är en orörlig rygg, nackont och extrem trötthet. Men fanfanfan vad kul jag hade! En av dom saker i livet jag värdesätter mest är alla människor man möter på konserter. När man spontant drar och käkar och lär känna dom människora. Fan vad jag tycker om det, njuter varje sekund.
Bilder har jag såklart inte hehehehe men det lever ni utan ändå.

Don't you feel bad?

Ligger i soffan, lyssnar på finaste YMAS och vill mest bli frisk. Knarkar Alvedon och tjugo andra farliga mediciner. Vill titta på film men den här musiken är för bra för att stängas av. fucking dilemma. Jag säger fucking way too much. osammanhängade. skyller på alvedon. hihiehehhio.


Den här bilden gör mig fortfarande glad, vad som än händer.

Inspirationslös

Noll inspiration till nånting just nu. Kan ha och göra med att näsdukarna och jag har fått en mycket närmare relation det senaste dygnet. Finns inte mycket ork till annat då. Men om 23 timmar står jag fri från grundskolan för resten av mitt liv. Åskan dundrar så högt utanför att jag tror taket lyfter snart.
Återkommer

dör

asdfghjkl

Vad är grejen med att blogga om ingen ändå läser eller bryr sig?

om det finns en gud

så har han skapat den här kepsen för mitt huvud.
RSS 2.0